Inleiding

Lufa – Algemene Bouwwerken is een dynamisch en uiterst ervaren bouwfirma.
Aanvankelijk opgericht in Slowakije, waar wij een uitstekende reputatie genieten, bieden wij sinds kort ook onze diensten aan in België. Géén enkel uitdaging is ons vreemd, van kleine renovatie-werken tot volledige nieuwbouw-projecten. Lufa beschikt over een uiterste gekwalificeerd en gedreven team van professionals en vakmannen. Jarenlange ervaring en respect voor ieders budget zijn de perfecte combinatie. Voor Lufa primeert het belang van de klant en zijn behoeften en wij verzekeren ten allen tijden het hoogste niveau inzake know-how en klantgerichtheid.

Lufa – Algemene Bouwwerken is gevestigd in België, Ronse. Centraal gelegen in Vlaanderen. Deze ligging geeft ons het voordeel om een groot gebied te bestrijken en snel ter plaatse te zijn indien nodig. Al onze offertes zijn volledig gratis en uiteraard vrijblijvend. Offertes worden na een grondige analyse ter plaatse in eer en geweten opgesteld. Aarzel niet om ons te contacteren voor een afspraak/offerte via deze website

(email :algemenebouwwerken@lufa.be of telefonisch op het GSM-nummer 0486 29 60 63).

Welke concrete diensten biedt de firma Lufa aan?

kleine en grote renovaties ( zowel residentiëel als industriëel)
Energiebesparend werkzaamheden
Modulaire Installatie
Afwerking allerlei
Volledige Nieuwbouw
Onderhoudswerken
Plannen + raadgevingen
Laatste Hand

Lufa

De ideale partner voor nieuwbouw en renovatie van gebouwen, zowel voor de residentiële, industriële, commerciële als publieke sector.

(VER)BOUWEN IN VERTROUWEN!

CONTACTGEGEVENS:
Adres : Rode Mutslaan 106,9600 Ronse (BE) Belgium
GSM number : +32 486 29 60 63