LUFA BIEDT EEN OPLOSSING VOOR IEDER PROJECT (VER)BOUWEN IN VERTROUWEN!

De expertise van de firma Lufa Algemene Bouwwerken vertaald zich in een optimale synergie tussen uiterst bekwame vakmannen, werfleiders en onze ingenieurs. Hierdoor hebben wij voor ieder van onze klanten kwalitatief de beste oplossing in petto.

ALLE DIENSTEN

Enkele gedetailleerde werkzaamheden:

Alle elektriciteitswerken. Alarm- en andere beveilingsinstallaties.Totale dakwerken. Gyproc-werken. Loodgieterij. Water en Gas. Binnen en buiten-schrijnwerken. Plaatsing en afwerking van volledige keukens en badkamers. Thermische en akoestische isolatie-systemen. Grondwerken. Afbraak en sloopwerken. Plaatsen van hekken, opritten en terrassen. Parket. vloeren. Tapijt. Decoratieve werkzaamheden, enz…Contacteer ons vandaag met uw vragen! verkoop en installatie van kunststof ramen en deuren,

Planning & Consulting
PLANNING & ADVIES

Een doordachte planning is een garantie voor het succes van één ieders project, groot of klein. Met onze kennis van zaken, respect voor het gegeven prijs/kwaliteit en voor het beschikbare budget helpen wij u uw droom te verwezelijken. Continue evaluatie van de werken behoren uiteraard tot een basis-service van de firma Lufa – Algemene Bouwwerken.

Drafting & Site Prep
VOORBEREIDENDE WERKEN

Bij een (gedeeltelijke) renovatie of totaal nieuwbouw-project komt heel wat kijken. Maak je géén zorgen, je staat hierin zeker niet alleen. Met onze know-how komt alles tot een goed einde, van de eerste steen tot de laatste streep verf! Uw project krijgt een versnelde impuls door onze beste zorgen.

Commercial Renovations
RESIDENTIELE RENOVATIES

Zoals zovelen in België, is uw woning hoogstwaarschijnlijk één van de belangrijkste zoniet de belangrijkste investering in uw leven. Een doordachte en correcte renovatie geeft dan ook een beduidende meerwaarde en verhoogt uw dagelijks comfort. Ondoordacht te werk gaan bij renovaties kan leiden tot financiële drama’s. Daarom bezint eer ge begint en laat u adviseren door een professional!

New Construction
COMMERCIELE RENOVATIES

Lufa biedt renovaties van commerciële panden, zowel binnen als buiten. Jarenlang was de firma Lufa – Algemene Bouwwerken zelfs gespecialiseerd in de industrie-bouw. De kwaliteit, normvereisten en klanttevredenheid zijn ons toegewijd.

New Construction
NIEUWBOUW

Totale nieuwbouwprojecten voor zowel de openbare als particuliere sector. Openbare instanties zoals lokale overheden, scholen, hotels, ziekenhuizen. De firma Lufa – Algemene Bouwwerken biedt een totaal concept aan, van voorbereiding tot afwerking..

Modular Workforce Installation
VERWARMING EN SANITAIR

Ook hier is de firma Lufa – Algemene Bouwwerken van alle markten thuis. De nieuwste technologieën en normen hebben voor ons géén geheimen. Voor meer informatie aarzel niet om contact op te nemen.

LUFA BIEDT EEN OPLOSSING VOOR IEDER PROJECT (VER)BOUWEN IN VERTROUWEN!